Gelderblom Tako & Carola Post

Gelderblom Tako & Carola Post

Onze worstmakerij

Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt door Hans en Ada van Leeuwen. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in hand en dat proef je!


lokale producten

Sommige bekende streek producten blijven uit onze eigen slagerij komen neem onze grillworst, OudeTongse rollade, Flakkese gehakt, parmaham, serranoham, balkenbrij en rookvlees. Stuk voor stuk lokale toppers die niet in ons assortiment mogen ontbreken en wij vol passie en vakmanschap voor u blijven maken.







slagers achterham

Onze alom geprezen slagers achterham wordt 4 jaar gemaakt in onze eigen Gelderblom worstmakerij. Die op recept exact zo gemaakt wordt zoals Harry van Orsouw dat vroeger altijd gedaan heeft, ambachtelijk, maar met de meest moderne apparatuur waardoor smaak en kwaliteit geborgd blijft.


gebraden gehakt

Ook ons inmiddels vertrouwde gebraden gehakt komt uit de vakkundige worstmakerij van Gelderblom. Van de hoogste kwaliteit varkens en rundvlees tot de lekkerste kruiden en specerijen, alles wordt ambachtelijk voor u samengesteld en dat proef je.

​​​​​​​


Afbeelding

Grillworst

Verkrijgbaar in 8 verschillende smaken, namelijk naturel, kaas, sambal kaas, bami, Spaans, kip en kip-kaasgrillworst. Nu ook verkrijgbaar: glutenvrije grillworst.


Sambal Kaas Grillworst

Onze nieuwe ontwikkeling uit eigen worstmakerij is er weer één om trots op te zijn. Al waren we al in het rijke bezit van maar liefst acht soorten grillworst, in 2013 is ook nummer negen geboren. Als echte grillworst-verkopers, kregen we veel vraag naar een wat pikantere smaak.
Na een half jaartje ontwikkeling hebben we dan ook weer een zeer exclusieve smaak die we met trots mogen aanbieden. Buiten dat de sambal kaas grillworst echt weer een eigenwijze Gelderblom uitvinding is, is het echt een aanrader voor ieder.

De sambal wekt de indruk dat het erg pittig is, maar dat is niet helemaal het geval. Het is in lichte mate toegevoegd, zodat het licht pikant is, met een heerlijke nasmaak, die vraagt naar meer. In combinatie met de gesmolten kaas, is dit een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.

De sambal kaas grillworst is lekker voor op brood of als snack, zowel koud als warm. Ons advies: 20 minuutjes in de oven op 175 °C en dan bij de borrel, dan is deze toch wel het lekkerst. Wij garanderen u, uw schaaltje is zo leeg.